21.03.2018

Cum sa cumperi un laptop refurbished?

Cum cumperi un laptop refurbished la un pret redus? E foarte simplu, le gasiti pe site-ul nostru www.laptopsecondhand.ro, iar in continuare o sa va oferim citeva sugestii despre cum sa cumparati un laptop refurbished, in dependenta de ce scop urmariti sau ce activitate practicati.

Read More
21.03.2018

De ce este bine sa cumperi un produs refurbished?

Produsele refurbished sunt acele produse care au ajuns inapoi la producator sau la compania care se ocupa de reconditionare din mai multe motive, ca apoi sa fie curatate de praf, datele stocate eliminate, reconditionate, testate si puse inapoi la vanzare de catre companii ca www.laptopsecondhand.ro. In acest articol, va propunem sa  analizam impreuna care sunt avantajele procurarii unui laptop refurbished.

Read More
05.03.2018

TOUGHBOOK CF-19

Laptopul refurbished Panasonic Toughbook CF-19 este construit in Japonia, conform celor mai exigente standarde de calitate si durabilitate. Acest laptop a fost conceput pentru o multime de softuri de diagnosticare auto si este folosit inclusiv de fortele armate, in conditii extreme de temperatura, socuri mecanice si presiune.

Read More